ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Πανελλαδική στάση εργασίας Τρίτη 13/11 και Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση Τετάρτη 14/11

Πανελλαδική στάση εργασίας Τρίτη 13/11 και Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση Τετάρτη 14/11

stasy 13 11 12Στη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία της διαθεσιμότητας, όπως αυτή προβλέπεται στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή, δεν οδηγούν σε απολύσεις αλλά απλώς σε «μετακινήσεις» προσωπικού από υπηρεσία σε υπηρεσία.

Εκτίμηση της ΑΔΕΔΥ είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα είναι το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός εργαζόμενου από την υπηρεσία του, παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού για το αντίθετο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων Ε.Ο.Π.Υ.Υ. συνεχίζει να συμμετέχει στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ μέχρι την τελική νίκη και δικαίωση.
Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει :
• Στην πανελλαδική στάση εργασίας, 12 με λήξη ωραρίου, την ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, και καλεί όλους τους Υγειονομικούς υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ώρα 12.30 μ.μ. στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ.Σοφίας 15).
• Στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, με πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου και Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, κατά των πολιτικών που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ασκούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση σε απόλυτη συμφωνία με την Τρόϊκα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ   ΦΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Η ανακοίνωση σε pdf