Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Ανακοινώσεις Συνάδελφοι ας είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα

Συνάδελφοι ας είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα

Συνάδελφοι,

Μετά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μπέζα και τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό (παρόντες και τους συμβούλους του Υπουργού), το μόνο σίγουρο που αποκομίσαμε είναι ότι όλοι όσοι εργάζονται στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ (γιατροί, υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι) θα μπουν σε διαθεσιμότητα- κινητικότητα και οι Μονάδες θα κλείσουν.

Για το τι θα γίνει στην συνέχεια και ποιο θα είναι το μέλλον της ΠΦΥ στη χώρα μας υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα!!! Ακόμα και τώρα που το προσωπικό είναι στα πρόθυρα της διαθεσιμότητας, η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υγείας την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι μνημειώδης.

Ένας είναι ο στόχος τους, να δώσουν στην διαθεσιμότητα τους αριθμούς που τους επιβάλλει η τρόϊκα και να διαλύσουν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας παραχωρώντας την στους ιδιώτες.

Συνάδελφοι ας είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ