ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Απεργίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Αρ. Πρωτ. 65
Αθήνα 6 / 04 /2016

ΠΡΟΣ : ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων –Π.Φ.Υ συμμετέχει στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 που αποφάσισε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ, εν όψει του προωθούμενου νομοσχεδίου που βάζει ταφόπλακα στο Δημόσιο, καθολικό και αναδιανεμητικό χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των Σωματείων και των Ομοσπονδιών.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Υγεία, συμμετέχουμε στη Γενική Απεργία στις 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και διεκδικούμε:

Κατοχύρωση και διεύρυνση του δημόσιου-κοινωνικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος με διατήρηση των συνταξιοδοτικών παροχών του.

Επανακατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο με άμεσο «ξεπάγωμα» των μισθών. Νέο μισθολόγιο με αποκατάσταση των απωλειών και ακώλυτη μισθολογική- βαθμολογική εξέλιξη καθώς και καθιέρωση δίκαιου και αξιοκρατικού συστήματος επιλογής προϊσταμένων.

Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την επαρκή στελέχωση του νευραλγικού τομέα της Υγείας, με παράλληλη αύξηση της χρηματοδότησης και διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της.

Καλούμε τα Σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας για μαζική συμμετοχή στη Γενική Απεργία.

Όλοι και Όλες στα Συλλαλητήρια
που θα διοργανωθούν σε κάθε πόλη της χώρας

Το Γραφείο Τύπου της ΠΟΕ- ΠΦΥ