ΠΟΕ-ΠΦΥ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΦΥ

Επικοινωνία :   Αριστοτέλους 28, ΤΚ : 10433
Τηλ :  210.3642927 - Fax :   210.3642249
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Υπομνήματα-Έγγραφα Έγγραφο της ΠΟΕ-ΠΦΥ για θέματα μετακινήσεων υπαλλήλων

Έγγραφο της ΠΟΕ-ΠΦΥ για θέματα μετακινήσεων υπαλλήλων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ( Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ. )
Αριστοτέλους 28 - 4ος Όροφος - Τ.Κ. 10433 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210.3642927
Fax: 210.3642249 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Site: www.poe-pfy.gr 

Αθήνα, 16 / 07 / 2019
Αρ. Πρωτ. : 196

Προς :
• Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια
• Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη

Δεδομένου της τουριστικής περιόδου που διέρχεται η χώρα μας και των έντονων καιρικών φαινομένων το τελευταίο διάστημα και των συνεπειών τους στην ατομική και δημόσια υγεία, παρατηρείται αύξηση της επισκεψιμότητας των χρηστών των υπηρεσιών που παρέχονται από τα Κέντρα Υγείας.

Ως εκ τούτου παρακαλείσθε εκ της θέσεως σας να μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους οι υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων που μετακινήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στα νοσοκομεία χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους, υλοποιώντας ακούσια μία πολύ κακή πρακτική για την δημόσια ΠΦΥ των εκάστοτε διοικήσεων των ΥΠΕ.

Επιπρόσθετα, ζητούμε την άμεση διευθέτηση των αποφάσεων που αφορούν μετακινήσεις και αποσπάσεις συναδέλφων από νοσοκομεία προς τα Κέντρα Υγείας και που ήδη υπηρετούν σε αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα επικαλούμενοι σοβαρά προβλήματα υγείας και για τα οποία έχουν υποβάλλει σχετικές γνωματεύσεις στις αντίστοιχες ΥΠΕ που υπάγονται.

 

Για το Δ.Σ. της
Π.Ο.Ε. – Π.Φ.Υ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Βιτωράτος Λεωνίδας                  Τσιρίγκα Ιωάννα